Menu

 

17.03.2025r

Poniedziałek

Granola biała czekolada
 z truskawką i z mlekiem           1)7)
Bułka wrocławska, smalczyk wegański z prażoną cebulką
 i jabłkiem, ogórek zielony     1)3)5)  

Herbata z cytryną
Podwieczorek: Baton RAW bananowo- kakaowy             1)3)7)

Zupa koperkowa  z ziemniakami    1)7)9)

Pieczywo mieszane                              1)3)       
Makaron spaghetti z sosem bolońskim
                                                              1)3)7)

Baton Crunchy żurawinowo -malinowy w polewie waniliowej                       1)3)7)

 

Kompot porzeczkowy

18.03.2025r.

Wtorek

Płatki owsiane z mlekiem         1)7)                                                                                  Chleb zwykły , masło, parówki
z  szynki JBB, ketchup, papryka czerwona                                  1)3)7)                    Herbata owocowa

Podwieczorek: Chrupki kręcone Banan + pomarańcza       

Rosół  z makaronem                      1)3)7)9
Udziec gotowany z kurczaka               

Ziemniaki

Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem (majonez + śmietana)                    3)7)

 

Kompot truskawkowy

19.03.2025r.

Środa

Ryż   z mlekiem                              7)
Bułka wrocławska, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem
 i majonezem, pomidor          1)3)7)                                                 Herbata z cytryną
Podwieczorek: Jagodzianka   1)3)7)

Zupa meksykańska z ziemniakami   1)9)

Pieczywo mieszane                            1)3)

Naleśniki z serem i śmietaną       1)3)7)

Banan 1 szt.

 

Kompot owocowy

20.03.2025r.

Czwartek

Płatki jaglane z mlekiem             7)

Bułka graham mini, masło, polędwica sopocka, sałata masłowa, ogórek kwaszony   1)3)7)     

Herbata owocowa                                                                                                                                                                                                    

Podwieczorek: Ciastka zbożowe
z morelą                                    1)3)7)

Zupa cebulowa z groszkiem ptysiowym
                                                            1)7)9)

Kotlet pożarski                                 1)3)7)

Ziemniaki                                                                                   

Sałatka z czerwonych buraczków

 

Kompot porzeczkowy

21.03.2025r.

Piątek

           

Płatki kukurydziane z mlekiem    7)

Bułka wrocławska, masło, dżem brzoskwiniowy niskosłodzony
                                                    1)3)7)

Herbata z cytryną

 

Podwieczorek: Wafle ryżowe
w polewie malinowej                 7)

Zupa zacierkowa                               1)3)9)

Miruna w cieście                               1)3)4)

Ziemniaki

Surówka z kwaszonej kapusty

 

 

Kompot truskawkowy

 

Powrót na początek strony